6 originele Moederdag cadeaus die (zo goed als) gratis zijnOp 10 mei is het Moederdag, dat komt toch stilletjes aan dichterbij. Zit je een beetje krap bij kas en heb je weinig tot geen budget om je moeder een cadeau te kopen? Wij hebben ons opzoekwerk gedaan en voorzien jouw van heel voordelige Moederdag ideetjes. Ontdek ze hier!

1. Gratis foundation staal van Estée Lauder

Dankzij jou kan je mama de nieuwe Double Wear Stay-In-Place foundation van Estée Lauder gratis uitproberen. Deze foundation heeft een natuurlijk, matte finish en houdt 24 uur lang. Daarnaast blijft ook de kleur 24 uur behouden voor een volle dekking. Vraag hier je gratis staaltje aan! 

2. Gratis soepmaker bij Dag Allemaal abonnement

Leest je mama graag Dag Allemaal? Goed nieuws! Verwen haar met een abonnement waar ze een heel jaar plezier aan heeft! Daarnaast krijgt ze ook nog een gratis soepmaker. Word het wat te warm voor soep? Je kan er ook heerlijke smoothies met maken. Wat een win-win situatie! Ontdek hier de actie.

3. Maak kans op een 6 maanden Story of Krups Nespresso

Story wordt 45 jaar en dat is een reden om te vieren! Het bekende weekblad lanceert een spannende wedstrijd. Je hoeft enkel je gegevens in te vullen, je favoriete prijs te kiezen en je maakt kans op 6 maanden gratis Story of een Krups Nespresso machine. Welke prijs zou je mama het liefste hebben? Waag hier je kans!

4. Gratis Moederdag cadeau bij je Clarins bestelling

Een cadeau dat je mama ook echt kan gebruiken, kan je vinden bij Clarins. Dit kwalitatieve beautymerk heeft heel wat kwaliteitsvolle producten. Verras je mama met een Clarins cadeautje en je krijgt een gratis vierdelig cadeau-tasje t.w.v. €64,35 bij je bestelling. Het enige wat jij moet doen is hier je favoriete product uitkiezen en bestellen!

5. Smartphone, tablet of Nintendo voor € 1 bij HLN

Het nieuws lezen is in deze tijden erg belangrijk om mee te zijn met de laatste veranderingen. Daarom is een abonnement van Het Laatste Nieuws zeker geen overbodige luxe. Naast het dagelijkse nieuws kan je ook nog een nieuwe tablet, smartphone of  Nintendo scoren en dat voor slechts € 1. Kies hier je toestel. 

6. Gratis moederdagmagazine van Smartphoto

Nog niet genoeg inspiratie? Smartphoto snelt te hulp en heeft een Moederdag e-magazine ontworpen met tal van originele geschenkideetjes, lieve woordjes voor mama en een heerlijke verrassing! Je vindt zeker iets dat haar zal doen glimlachen. Laat je hier inspireren!