Gratis naaipakket voor mondmasker bij ColruytDe corona crisis heeft een opvallende invloed op onze samenleving. We kunnen niet meer reizen, kunnen niet zomaar naar de winkel, kunnen geen BBQ’s geven en kunnen niet op café. Deze maatregelen zijn allemaal getroffen om de verspreiding van het besmettelijke virus tegen te gaan.

En zie je, de aanpassingen hebben al geloond! We zetten rustig aan babystapjes richting de opnieuw normale samenleving. Hoewel normaal, laten we het ‘het nieuwe normaal’ noemen. Enkele weken geleden werden er geen acties meer toegelaten in geen enkele winkelketen. Gelukkig keerde het tij hiervoor vrij snel, waardoor we nu weer volop kunnen genieten van beste prijzen. Dit was hetzelfde voor het bezoeken van onze geliefde supermarkten. Momenteel kunnen we weer naar hartelust shoppen. Maar niet zoals voorheen. Ben jij intussen al gewend aan al die mondmaskers, handschoenen en social distancing regels?

Mondmaskers moeten worden gedragen. Het vermindert de kans op het krijgen en overdragen van het virus. Het ziet er misschien niet mooi uit, maar het is momenteel een essentieel accessoire waar we aan moeten wennen. Je draagt mondmaskertjes niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om de medemens te beschermen.

Aangezien we nu allemaal massaal mondkapjes dragen wordt de voorraad hiervan ook schaarser. Niet alleen voor ons, maar ook voor de zorgsector. De zorgsector hebben de maskers het meeste nodig. Maar wat kunnen we doen nu de voorraad bijna op is en de verpleegkundigen bijna geen mondmaskers meer hebben? Colruyt Group Academy heeft de oplossing gevonden!

Ben jij goed met naald en draad, wil je de zorg steunen en kan je wel wat extra mondmaskers gebruiken? Naai dan zelf mondmaskers!

Colruyt biedt 5.000 gratis naaipakketten aan waarmee je zelf mondmaskers kan maken. In het pakket zitten alle materialen om 30 masker te maken. Alle nodige stof, garen, elastiek en lint worden gratis aan je voorzien. Maak je graag 30 mondmaskers om onze zorg te steunen? Dan mag je er 5 bijhouden! 

Vul het online formulier in, ontvang het pakket via de post, ga creatief aan de slag en maak 30 maskers. Klaar? Stop 25 maskers in de verzenddoos schrijf indien je wenst een boodschap. Kleef de retoursticker op de doos en breng de doos naar B-post.

Het pakket is geheel gratis en je helpt er onder andere de zorgverleners mee. Waar wacht je nog op? Bestel je pakket!