Extra kortingen op je boodschappen en bij lokale handelaarsDat wij bij Winkelfolders houden van kortingen en besparen moeten we je niet vertellen. Net zoals jou, vinden wij het belangrijk om shoppen goedkoper te maken. Besparen is belangrijk want het leven is al duur genoeg. Onze online folders lezen is de eerste stap naar voordelig winkelen, echter komen we soms voor jou met een extraatje tevoorschijn om je nog meer te doen uitsparen.  Ken je couponing? Een schaar hoef je nog niet bij de hand te nemen, geen paniek. We gaan je niks laten knippen en we besparen je kassier(ster) de moeite. Dankzij ons kan je nu makkelijker genieten van verschillende coupons.

PromoLife

Je hebt vermoedelijk wel al gehoord over PromoLife.  Voor hen staat het woord ‘besparen’ bovenaan het woordenboek. Kortingen zijn bij hen een must! Ze organiseren vaak verschillende promoties waarbij je kan besparen op je lievelingsproducten. 

De zomervakantie zit er bijna op. Dat kinderen een huis kosten, is nog nooit bewezen noch ontkracht. Wel weten we dat het begin van het nieuwe schooljaar veel kosten met zich meebrengt. Daarom schenkt PromoLife jou nu 3 ‘back to school’ kortingsbonnen  waarmee je in een oogwenk makkelijk € 4 kan besparen. Zo geniet je € 0,75 korting op de lekkere bio fruitsap van Materna en het Imperial mousse gamma. Bovendien krijg je bij aankoop van 2 pakken Spa reine 12×33 CL een hoge korting van € 2,5. Je kind met fruitsap, chocomousse en water naar school sturen was nog nooit zo simpel en goedkoop. Pssssttt… Je mag het ook mee naar werk nemen hoor.

Het enige wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van deze kortingen is de bonnen downloaden en afdrukken. Kan je ze niet printen? Laat ze dan opsturen naar je e-mail adres en geniet.

Generated button

Uit liefde voor Lokaal

Jij kan genieten van promo’s terwijl je je lokale zaken steun. De coronacrisis heeft heel wat lokale handelaars diep geraakt. Om onze geliefde winkels er weer bovenop te helpen zet Joyn ze extra in de kijker. En dat ten voordele van jou!

#UitliefdevoorLokaal en Joyn sloegen de handen in elkaar om zowel jou als de lokale ketens ten hulp te schieten. Hoe? Door kortingen uit te delen in meer dan honderden winkels in jouw regio. De regio’s betreffen: Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen.

De kortingen kan je in één muisklik afdrukken en meenemen naar de winkel. Zo kan je besparen in verschillende zaken. Juweliers, plantencentra, kledingwinkels, massagepraktijken, kappers, meubelzaken en meer bieden je kortingen aan. Kortom voor ieder wat wils.

Dankzij deze kortingen verdienen de lokale handelaars ook door jouw bezoekje, een win-winsituatie dus! De kortingsbonnen zijn geldig tot eind september. Ontdek snel hoeveel jij kan besparen in je favoriete lokale winkel!

Generated button