Decathlon-assortiment nu verkrijgbaar bij Delhaize voor actieve klantenTijdens deze lockdown zijn jammer genoeg alle sportwinkels en fitnesscentra gesloten. Kan je hierdoor je sportieve levensstijl niet aanhouden? Wij hebben voor jou de oplossing! Delhaize is namelijk met een mooi initiatief komen opdagen. De supermarkt verkoopt tijdelijk de populairste sportartikelen van Decathlon. Zo wil de supermarktketen jou toch de mogelijkheid geven om te blijven bewegen. Het project past ook perfect bij de visie van Delhaize om klanten niet enkel beter te laten eten, maar ook beter te laten leven.

Proefperiode

Tijdens deze periode is het belangrijk om gezond te blijven leven en te sporten. Delhaize merkt dan ook dat heel wat klanten om gezonde producten vragen. Niet enkel naar gezonde voeding, maar ook naar een gezonde levensstijl. Het Decathlon project wordt momenteel uitgetest in 5 winkels. Afhankelijk van het succes zal deze samenwerking worden uitgebreid naar andere winkels van Delhaize. Als de testperiode goed aanslaat kan je vanaf 22 april in heel wat Delhaize winkels je favoriete sportartikelen terugvinden. Het is de eerste keer dat beide merken de handen in elkaar slaan.

Kleinere artikelen

Het gaat vooral over kleinere sportartikelen zoals yogamatten, springtouwen, gewichtjes, dartborden, … Merk op dat het aanbod van Decathlon alleen beschikbaar is in de fysieke winkels van Delhaize en niet webshop.