De meest originele relatiegeschenken Of het nu een bepaalde feestdag is zoals Kerst of dat jouw bedrijf een aantal jaren bestaat, in zulke gevallen wil je een relatiegeschenken geven aan jouw zakelijke klanten. Zulke geschenken komen ook van pas bij een verjaardag van een zakelijke klant of bij het vieren van een groot succes. Dat succes kan zowel bij jouw bedrijf zijn, waar de klantrelatie aan meegeholpen heeft. Je kunt dan een geschenk geven als blijk van waardering. Of het is een succes van de zakelijke relatie, waar je hem of haar mee wil feliciteren. Kortom, veel momenten waarop je relatiegeschenken nodig hebt. In dit artikel vind je de meest originele geschenken die te maken zijn bij Wanapix!

Wat maakt een relatiegeschenk origineel?

Een relatiegeschenk is origineel als het uniek van aard is. Dat kan zijn omdat er nog niet veel exemplaren van bestaan, of het is een persoonlijk geschenk. In het laatste geval wordt het geschenk persoonlijk voor iemand gemaakt. Er staat bijvoorbeeld de naam van de persoon of het bedrijf op. Een relatiegeschenk kan ook persoonlijk zijn door het gebruik van foto’s. Wellicht heb je een foto uit het verleden van het allereerste begin. Dat is een mooi moment om op terug te blikken als er nu een succes wordt gevierd. Zo’n foto kun je dan mooi verwerken in een relatiegeschenk. 

De verschillende relatiegeschenken

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende relatiegeschenken te bedenken. Sommige zijn voor de hand liggend. Anderen zullen unieker zijn. De leukste en meest originele relatiegeschenken lichten we uit. 

Een 3D lamp

We werken allemaal steeds vaker thuis of hybride. De werkplekken moeten dan ook zo flexibel mogelijk in zijn gericht. In het ideale geval heb je alleen een laptop met een lader en werk je daarnaast niet met veel meer andere draden. Dat zorgt ten eerste voor rommel en ten tweede werkt het niet echt flexibel. Je kunt al je spullen niet gemakkelijk oppakken en op een andere plek gaan zitten. De bekende bureaulamp is daarom steeds meer een belemmering op jouw bureau. Voornamelijk als je moet verhuizen met je spullen en er geen stopcontact in de buurt zit. Een bureaulamp is dan ook steeds meer onhandig aan het worden in het hybride werkleven. Een 3D lamp komt in dit geval wel van pas. Deze heeft geen stekker en kun je op elke hoek van je bureau plaatsen. Je kunt deze personaliseren met een leuke tekst of foto. Zet er bijvoorbeeld een felicitatie op, ter ere van het grote succes dat iemand viert. Of laat het logo van het bedrijf erop drukken. Dan kan het tegelijkertijd als een soort visitekaartje dienen, voor zijn of haar klanten. 

 

Een gepersonaliseerde waterfles

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarmee verdwijnt, wegwerpplastic ook steeds meer. Waterflessen worden dan ook steeds belangrijker omdat je deze kunt hergebruiken en is een oplossing voor een maatschappelijk probleem dat op dit moment speelt. Daarom is het ook zo’n ideaal relatiegeschenk. Je laat hier namelijk mee zien dat jullie als bedrijf duurzaamheid belangrijk vinden en dat ook graag terugzien bij de zakelijke relaties. 

De fles kun je laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de zakenrelatie of de naam van het bedrijf. Wellicht dat je in het tweede geval liever voor het logo gaat, omdat dat net wat persoonlijker voor die persoon oogt, dan alleen de naam van het bedrijf. 

Een persoonlijke deurmat

Wat moet je met een deurmat zul je je afvragen? Deze zijn natuurlijk echt een must als je een winkel, showroom of kantoorpand hebt. Vaak worden die juist vergeten. Daar kun je op inspelen door een persoonlijke variant te laten maken. Laat bijvoorbeeld het logo van het bedrijf erop drukken. Dat is ook meteen een visitekaartje voor zijn of haar bedrijf en daar zullen ze je eeuwig dankbaar voor zijn. Een relatiegeschenk was nog nooit zo origineel!