De 6 voordelen van digitale foldersDat online folders net zo effectief zijn als papieren folders en ook nog eens beter voor het milieu zijn, moet je ons niet vertellen. Maar dat is zeker niet de enige waarom we zo’n grote fan zijn van de digitale versie. Heel wat drukwerk wordt al enkele jaren sterk onder druk gezet, dus natuurlijk is ook de winkelfolder aan de beurt. Bovendien neemt het gebruik van apps om je favoriete folders online te lezen elk jaar sterk toe. Hieronder vind je waarom het net zo goed is om folder digitaal te lezen. Ontdek de voordelen!

1. Altijd en overal raadpleegbaar

Een ander groot voordeel van online folders is dat je ze altijd bij de hand hebt. Je hoeft niet te wachten op de postbode én je brievenbus zal minder vol zitten.Tijdens deze coronacrisis heeft de post het erg druk en komen folders niet altijd op tijd en juist terecht. Dat probleem is verleden tijd met online folders.

2. Het is veel makkelijker

Als consument kan je online eenvoudiger prijzen en producten vergelijken. Daarnaast is het plaatsen van links veel gemakkelijker in een digitale folder. Hierdoor kan je als lezer doorklikken naar de website/webshop. Bovendien kan je ook rechtstreeks naar de sociale media van de aanbieder. Wat wil je nog meer?

3. Artificiele intelligentie biedt relevante content

Dankzij data analyses van het leesgedrag ontvang je enkel de promoties waar je daadwerkelijk in geïnteresseerd bent. Zo moet je je niet meer focussen op dingen die niet relevant zijn voor jou.

4. Het is goed voor het milieu

Heel wat mensen kiezen voor een online folder omwille van het milieu. Dit is natuurlijk een erg belangrijke reden, want papieren folders zijn niet milieuvriendelijk. De aarde heeft ons meer dan ooit nodig en we kunnen makkelijk een steentje bijdragen. Doordat je minder folders krijgt, moet je ook minder voor afval betalen. Maak makkelijk een einde aan papierverspilling!

5. Bekijk enkel de folders waar je interesse in hebt

Met papieren folders krijg je er zo veel in de bus dat je door de bomen soms het bos niet meer kan zien. Dat heb je niet met online folders. Je krijgt en bekijkt enkel folders waarin je echt geïnteresseerd bent.

6. Online folders zijn actueler en sneller

Het grote voordeel van een digitale folder tegenover drukwerk is dat er snel gereageerd kan worden op actuele ontwikkelingen of veranderende promoties. Zo hebben sommige winkels promoties die slechts één dag geldig zijn. Maar stel je ontvangt de papieren folder maandagnamiddag en de actie is enkel geldig op maandag… Dan ben je natuurlijk te laat voor die top promotie. Bij online folders mis je promoties nooit meer. Want je bent als klant altijd up to date met veranderingen.