ColliShop stopt ermee: niet te missen uitverkoopKen jij ColliShop? Bij deze non-food webwinkel van Colruyt kan je alles vinden om lekker te koken en te tafelen, je slaap- en badkamer in te richten of om jezelf gezond en mooi te voelen. Bovendien bieden ze een ruime keuze aan huishoud én huisdier artikelen. ColliShop beschikt over meer dan 400 afhaalpunten in België. Maar er is nieuws… ColliShop stop ermee en dat komt jij ten goede met ongeziene kortingen!

Colruyt kondigde recent aan dat ze ermee stoppen. Ze trekken de stekker uit ColliShop want willen voornamelijk gaan focussen hun specialisten. Volgens hun zijn hun merken als Dreambaby Dreamland, Fiets! and MyUnderwear24 beter uitgerust om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Net daarom willen ze hun focus helemaal op deze merken leggen.

Vanaf 8 november is de online shop enkel nog een herinnering. Hoe ze echter van hun stock verlost raken is voor jou een groot voordeel. ColliShop is begonnen aan een massale uitverkoop. En wees voorbereid, hoe dichter we 8 november naderen, hoe hoger de kortingen.  

De webshop geeft zelf aan om uit te kijken naar messcherpe prijzen! De kortingen worden week na week groter, wat de exacte promo’s in zullen houden, blijft voorlopig nog een verrassing. Daarom moet je de website dus goed in de gaten houden. Met deze massale kortingen hoopt Colruyt op 9 november officieel hun deuren te kunnen sluiten, zonder overmatige stock.

Wel zal de website ook na het stopzetten nog blijven instaan voor de verwerking van je bestelling, retour en eventuele garantie. Wil jij graag je slag slaan? Bestel dan voor zondagavond 8 november en geniet van ongeziene prijzen en solden.

Generated button