Zo scoor je de beste Sinterklaas dealsDe Sint heeft bergen chocoladegeld liggen in zijn Spaans kasteel. Maar om zoveel brave kinderen te belonen moet hij wel wat op zijn geld letten. Het is namelijk niet de bedoeling dat zijn budget op is en hij kinderen moet overslaan. Daarom heeft hij dit jaar verstandiger inkopen gedaan. Hij had niet alleen zijn mondmasker aan, maar maakte ook gebruik van de beste promoties. Hoe Sinterklaas goedkoop inkopen heeft gedaan? Dankzij deze tips & tricks!

Begin er vroeg aan

Hoe vroeger hoe beter. Vermijd, indien je kan, uitstelgedrag. Hoe vroeger je iets koopt, hoe goedkoper het is. Richting 6 december stijgen de prijzen vaak nog een tikkeltje. Zo profiteren de winkels toch ook een beetje van Sinterklaas.

Hou acties in de gaten

Dit spreekt voor zichzelf. Hoe hou je beter acties in de gaten dan door het lezen van online winkelfolders. Zo ontdek je waar je het beste koekjes, pepernoten, speculaas, chocolade en meer lekkers kan kopen. Snuffel regelmatig rond samen met Snuffel Piet en ontdek waar en wanneer er acties zijn op speelgoed, snoepgoed en jutten zakken. Neem eens een kijkje bij Fun of Bart Smit voor alle speelgoed promoties! 

Vergelijk (Online) prijzen

Nu de stad bezoeken om cadeautjes uit te zoeken, is niet zo verstandig en trouwens ook niet mogelijk. Online shoppen is dus de boodschap. Vergelijken was nog nooit zo makkelijk! Internet Piet weet het als de beste! Op zoek naar een leuk multimedia cadeau? Krëfel, Mediamarkt en bol.com bieden vaak dezelfde producten aan maar voor verschillende prijzen! Je kan op de website en in de winkelfolders makkelijk de verschillende prijzen bekijken. Bovendien zijn er vele websites die momenteel gratis thuis leveren. 

Wees creatief

Je hoeft niet altijd een cadeautje te kopen. Nu we veel vrije tijd hebben, kan je deze vrije tijd vullen met het maken van je eigen cadeautje. Haal je knutselmateriaal bij Action! De Sint kan trouwens ook activiteiten als cadeautje geven! Cinema tickets of tickets voor een attractiepark als Bobbejaanland bijvoorbeeld. Wist je dat tweedehands speelgoed ook altijd een optie is?