Krijg sinterklaascadeaus bij LidlZie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Binnenkort is De Sint weer in het land. En dat laat Lidl niet aan zich voorbij gaan. De supermarktketen brengt namelijk Sinterklaas naar de winkel! Fysiek mag niet omwille van de corona maatregelen. Maar dankzij jouw aankopen kan je wel genieten van zijn cadeautjes. Of toch, als je braaf geweest bent.

Lidl weet hoe ze hun klanten in de watten moeten leggen. Vooral wanneer je als klant de gratis Lidl-Plus app op je smartphone hebt gedownload. Tot op heden kreeg je na iedere aankoop een kraskaart cadeau. Maar deze actie heeft Lidl nu in een nieuw jasje gestoken. Of zeg maar in een mantel. Een rode mantel en een mijter.

Bij elke aankoop bij Lidl ontvang je sinds 2 november een draai aan ‘het rad van Sinterklaas’. Het rad heeft veel zoetigheid te bieden. Geef er zelf een draai aan en kom te weten wat jij hebt gewonnen.

Wat moet je doen om te genieten van wat lekkers? Ga winkelen, scan je Lidl-Plus app aan de kassa en ontvang meteen een draai aan het rad, ongeacht wat je koopt. Draai en ontdek je cadeau. Activeer de verzamelde coupons op de Lidl applicatie en verkrijg je pakje in de winkel.

Ook in de online shop kan je gebruik maken van deze actie. Bovendien geniet je op de webshop nog van gratis verzending ook! Je kan nog draaien aan het rad tot 28 november. We wensen je een zalig sinterklaasfeest.