Het merk Mepal komt altijd van pas!Mepal is al meer dan 70 jaar niet weg te denken uit ons Nederlandse bestaan. Veel Nederlandse huishoudens doen er dagelijks, dan wel niet wekelijks beroep op, en de producten van het merk komen op veel verschillende momenten van pas. Van dagjes op pad met de kinderen tot lange werkdagen op kantoor; denk bijvoorbeeld aan een waterfles van Mepal die handig mee te nemen is in je tas, tot een muesli beker van Mepal waardoor je ervoor kan zorgen dat je een voedzame lunch binnen krijgt. Natuurlijk is het ook niet gek te bedenken dat Mepal achter bijna elke voordeur in de kast staat; het merk brengt kwalitatief uitstekende producten op de markt, welke er ook nog eens trendy en hip uitzien. Daarnaast betaal je voor de producten uit de verschillende lijnen van Mepal nooit te veel, dus eigenlijk is het de perfecte oplossing voor het storagen van jouw eten en drinken. Wil je weten welke producten onze favorieten zijn? Lees dan snel met ons mee! 

Bento lunchbox - take a break 

Dé Bento lunchbox; perfect voor iedere dag. Deze lunchbox is een absolute must voor in jouw huishouden, en kan je dus ook zeker niet missen. Wanneer je deze lunchbox aanschaft, kan je ervoor zorgen dat je je zelf elke dag beloont met een heerlijke en voedzame lunch. De lunchbox heeft namelijk verschillende vakjes, waar jij de verschillende elementen van jouw lunch perfect in kan opbergen. Wil je wraps met groenten en kip eten? Berg de salade dan in één van de vakjes, de kip in de ander en de wraps in de derde; zijn jouw wraps lekker vers wanneer je deze klaarmaakt voor de lunch! 

Ontbijt accessoires - de hele lijn

Wanneer je op zoek bent naar ontbijt accessoires val je bij Mepal met je neus in de boter. De accessoires in de ontbijt lijn zien er hip, hot and happening uit en zijn daarnaast ook nog eens ontzettend betaalbaar. Schaf bijvoorbeeld een botervloot aan, of een eierdopje met bijpassend lepeltje. Natuurlijk kan je bij Mepal ook terecht voor ontbijt plankjes; een praktische en fijne manier om jouw boterhammen op klaar te maken! 

Vershoudbakjes 

Een perfecte manier om aan het milieu te denken en kosten te besparen op hetzelfde moment; met de vershoudbakjes van Mepal kan je je eten gemakkelijk twee dagen bewaren en dus op een later moment nog een keer eten. Goed wanneer je op de kleintjes wil letten, ook wanneer je goed voor het milieu wil zijn, en ook wanneer je gewoon geen zin hebt om vaak in de keuken te staan!