Nieuw: Jumbo én Hema slaan de handen in elkaarDe Nederlandse supermarktketen is niet te stoppen, Jumbo opent een tweede winkel in Deurne. Ja hoor, je hoort het goed een tweede winkel. Deze is gelegen aan het Wim Saerensplein. Het is niet zomaar een vestiging, naast voedingsproducten vind je er ook artikelen van Hema. Een primeur in België!

2x Jumbo in Deurne

Jumbo is een grote supermarktketen die je oorspronkelijk enkel in Nederland kon vinden. Daar kwam in 2019 verandering in, de eerste Jumbo in België werd geopend. Sindsdien is de supermarktketen altijd op zoek naar panden om uit te breiden. En dat loopt als een trein. Op een jaar tijd zijn er vier Belgische vestigingen geopend. Ook Deurne kleurde opnieuw geel om een opening te vieren. Er werd een voormalige Alvo-supermarkt overgenomen, deze overname brengt de teller op vijf. Je kan wel zeggen dat ze erg geliefd zijn in Deurne. Dit is namelijk al het tweede filiaal in deze stad. 

De missie van Jumbo is om een groot assortiment aan lage prijzen aan te bieden. Dat gaat van klassieke Belgische producten zoals lokale kazen tot typische Jumbo-producten zoals Wapenaer-kaas. Daarnaast zal je altijd geholpen worden met een glimlach.  

Jumbo heeft nog grootse plannen voor ons land. Ze willen net zoals in Nederland één van de best gewaardeerde supermarktketens worden. Dit willen ze bereiken door de klant altijd centraal te zetten. Tot slot willen ze met hun passie voor lekker en gezond eten het Belgische supermarktlandschap verbeteren. 

Een samenwerking van formaat

Sinds begin dit jaar werkt Jumbo nauw samen met Hema. In Nederland kan je al in een aantal supermarkten Hema producten terugvinden. In België was dat nog niet het geval. De winkel aan het Wim Saerensplein krijgt de eer om als eerste leuke feestartikelen, kookgerei, en kantoorbenodigdheden van Hema aan te bieden. Dit concept wordt uitgebreid naar andere Belgische en Nederlandse winkels. Ze zijn dus zeker niet van plan om de komende jaren stil te zitten. 

Stel je krijgt binnenkort vrienden over de vloer en je wil ze omver blazen met een prachtige taart? Wat heb je nodig? Bloem, eieren, suiker, een bakvorm en feestversiering. Normaal moet je hiervoor naar twee of drie verschillende winkels rijden. Dat is nu niet meer nodig! Je rijdt gewoon naar Jumbo in Deurne waar je alles in één winkel koopt. In 1, 2, 3 sta je terug thuis in je keuken lekker te bakken. 


Dankzij deze samenwerking winkel je efficiënt en heb je meer vrije tijd. Wat vind jij van dit toch wel uniek concept? Wij zijn alvast fan!