Dit is hoe je reclame voor jouw bedrijf kan maken door bedrukkingHoe zorg je ervoor dat jouw merk opvalt tussen al die andere merken? Het is een vraag die telkens meer opspeelt en waar we telkens creatiever mee om moeten gaan. In dit artikel zoomen we in op hoe je van gebruiksvoorwerpen reclameartikelen kan maken voor jouw organisatie. Het inzetten van gebruiksvoorwerpen als reclameartikelen is een sterke manier om brand awareness en brand promotion te vergroten. Wij lichten vier producten uit die jij in kunt zetten als reclameartikelen.

Bedruk thermosflessen die je buiten de deur gebruikt

Wanneer je veel op de weg of bij relaties bent, is een thermosfles de ideale manier om jouw dranken altijd warm of koud te houden. Thermosflessen bieden de mogelijkheid om jouw drank voor een lange tijd koel te houden zodat je in Zomerse tijden toch koel drinken hebt. Daarnaast is het mogelijk om warme dranken als koffie en thee langer warm te houden in een thermosfles. Doordat een thermosfles veel buiten de deur gebruikt wordt, zowel privé als in werksferen, zal het logo aan veel verschillende mensen vertoond worden.

Gebruik bedrukte tassen als reclame voor jouw bedrijf

Het bedrukken van tassen met jouw bedrijfslogo zorgt ervoor dat je reclame maakt voor jouw bedrijf wanneer je zowel privé als met werk op pad bent. Wanneer je zelf met de bedrukte naar klanten en conferenties gaat of wanneer jouw klant boodschappen doet met de bedrukte tas, zal het merk in beide gevallen veel getoond worden op plekken waar veel mensen komen.

Zorg voor bedrukte paraplu’s in regenachtige dagen

Een paraplu is iets wat veel mensen over het algemeen niet direct bij de hand hebben. Door jouw klanten te voorzien van een paraplu bij hen op kantoor biedt je hen de mogelijkheid om jouw paraplu te pakken wanneer het regent. Via deze manier blijft jouw bedrijfslogo zichtbaar binnen de organisatie en is jouw merk zichtbaar voor zowel klanten als mensen buiten.

Bedruk jouw pennen en deel ze uit

Bedrukte pennen zijn in grote hoeveelheden af te nemen waardoor de kosten per bedrukte pen dalen en in verhouding goedkope reclame artikelen zijn. Door het vele gebruik van pennen en het gemak waarmee ze van hand tot hand gaan, zijn pennen een goede manier om jouw bedrijfslogo te verspreiden onder grote groepen.

Kortom, het gebruik van reclame artikelen met logo is een goede manier om brand awareness en brand promotion te vergroten. Wij raden je aan om te beginnen met thermosflessen, tassen, paraplu’s en pennen. Daarnaast kun je online nog vele andere producten die jij kan bedrukken om reclame te maken.