PromoLife: Tot € 6 korting op Vittel, Nescafé, Tienen suiker en Super 8 bierWij bij Winkelfolders houden van kokkerellen, kortingen en besparen net zoals jij. Het leven is al duur genoeg en daarom vinden wij het belangrijk dat je kan besparen. Op welke manier dan ook, Dat je de folders altijd moet lezen voor je naar de winkel gaat is onze nummer 1 tip. Echter zijn er nog andere manieren om te besparen. Ken je couponning? We gaan je niet vragen om alle boekjes en folders door te bladeren om vervolgens alle bonnen uit te knippen en de kassierster te vervelen met een stappeltje bonnen. Het kan makkelijker dan dat! 

PromoLife komt als geroepen. Zij vinden besparen een must! Daarom staan zij je bij dankzij hun innovatieve website. Ze organiseren vaak verschillende promoties waarbij je kan besparen op je lievelingsproducten.

Onder het motto “Vervolledig je diner aan lage prijs”, schenkt PromoLife jou  nu 4 kortingsbonnen  waarmee je in totaal wel € 6 kan besparen. Zo geniet je € 2 korting op een 4-pack Super 8 IPA of Flandrien Bio en op een 4-pack fruit infusie van Vittel. Trek in koffie? Goed nieuws. Aan de kassa van je favoriete winkel geniet je nog van € 1,50 korting bij aankoop van een doos Nescafé Dolce Gusto capsules en € 0,50 op een doos Zeer Fijne Suiker van Tiense Suiker.

Het enige wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van deze kortingen is de bonnen downloaden en afdrukken. Kan je ze niet printen? Laat ze dan opsturen naar je e-mail adres. Geniet van deze kortingen!

Vergeet soms de website van PromoLife niet in de gaten te houden, regelmatig komen ze met nieuwe aanbiedingen waar je zeker van zou willen profiteren.

Generated button