Delhaize Nieuws: Belangrijk advies en maaltijd leveringen aan huisDe dag van vandaag zijn er zoveel goede en goedkope supermarkten. Eén van onze favorieten is toch wel Delhaize. De klassevolle en kwalitatieve winkel zorgt er altijd voor dat winkelen een aangename bezigheid wordt. Bovendien geven ze ook ongeziene promoties en zijn altijd mee met hun tijd! Zo hebben ze 2 belangrijke aankondigingen omtrent wijzigingen en nieuwigheden in de winkels.

Corona Maatregelen

Als Delhaize ergens om geeft zijn het wel haar klanten. Daarom heeft Delhaize opnieuw maatregelen opgelegd om het winkelen veilig te houden en zo de pandemie onder de knie te krijgen. Delhaize verplicht je nu om voortaan alleen te komen winkelen. Dit zou er volgens hen voor zorgen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en de druk op medewerkers te verlichten. De supermarktketen staat erop dat deze maatregel wordt nageleefd. Zo zetten ze verschillende bewakingsagenten in die een oogje in het zeil zullen houden. Ook zal de security alles in goede banen leiden.
Gelukkig is Delhaize ook begripvol. Hierdoor zijn er een paar uitzonderingen op de regel. Minderjarige kinderen uit hetzelfde gezin mogen mee met de ouder of meerderjarige zus of broer. Bovendien is het toegelaten dat zorgbehoevende mensen worden bijgestaan door begeleiding of ondersteuning.

Maaltijdleveringen aan huis

Als je het niet zou zien zitten om naar de winkel te gaan of je hebt geen zin om boodschappen te doen, heeft Delhaize alsook een oplossing. Vanaf heden kan je vanuit het Brusselse verse maaltijden bestellen bij de supermarkt voor minder dan € 10.

Door de coronacrisis moeten winkels en restaurants creatief zijn. Leveringsdiensten schoten (en schieten) dan ook uit de grond. In samenwerking met Tastyoo kon ook Delhaize volgen met het leveren van voeding en maaltijden. De verse maaltijden worden door de startup Tastyoo bereid in de keuken van Bascule in Ukkel. Het zijn dan ook echte chefs die jouw lunch of avondeten hebben klaargemaakt. Wat er op het menu staat hangt af van de week en het seizoen. Ben je overtuigd? Heb je besteld? Binnen 30 minuten kan je je verrukkelijke maaltijd al ontvangen! De boxen zijn vandaag al beschikbaar in Elsene, Ukkel, Brussel-stad, Etterbeek en Sint-Gillis. De levering is bovendien 100% gratis! Eet smakelijk!