Dit Carrefour nieuws mag je niet missenDe dag van vandaag zijn er zoveel goede en goedkope supermarkten. Eén van onze favorieten is toch wel Carrefour. Ze geven ongeziene promoties, 100% terugbetaald acties en zijn altijd mee met de nieuwste snufjes! Zo wordt je klantenkaart nu digitaal en verandert hun tijdschrift van naam om hun communicatie te verbeteren.

Simply You magazine verandert van naam

Ken jij het Simply You tijdschrift van Carrefour? Het gratis tijdschrift zit vol betaalbare lekkere en ,inspirerende recepten. Ook tips en advies om gezond te eten kan je hier vinden. 

Het nieuwe schooljaar is gestart en Carrefour heeft gebruik gemaakt van de situatie om beter te communiceren. Vanaf nu zeg je het Carrefour Food Magazine en niet meer Simply You. Iedere editie bestaat uit 68 pagina’s waarin je minstens 30 recepten kan vinden die rekening houden moet je eetbehoeften. Zo denken ze aan vegetariërs, vegans en felixatiërs. Bovendien voorzien ze jou ook van nuttige weetjes over verschillende onderwerpen. Zo komt ‘het is het seizoen’ altijd aan bod. Ook ‘budget’ en ‘tijd’ zijn besproken onderwerpen. De naam wijzigt maar het principe niet. Ook nu zal het tijdschrift nog altijd gratis te verkrijgen zijn aan de ingang van alle Carrefour Hypers, Markets en Express of online.

Carrefour brengt klantenkaart naar de smartphone

Smartphones maken een groot deel uit van onze samenleving. We hebben ze altijd bij de hand en kunnen niet meer zonder. Net daarom maakt Carrefour vanaf nu zijn klantenkaart ook beschikbaar op je gsm. Je zal beschikken over de mogelijkheid om de Bonus Card aan je ‘Wallet’ toe te voegen op je iPhone of Android-toestel. Verder hoef je niets extra te downloaden. Je kan hierdoor de klantenkaart dus ook gebruiken zonder toegang tot de Carrefour-app. Je kan het digitale alternatief voor je fysieke kaart in slechts één klik toevoegen aan je smartphone. Wil je genieten van de voordelen verbonden aan je kaart? Laat je pasje op je gsm zien aan de kassa en geniet van exact dezelfde voordelen. 
Een ander cool snufje hieraan verbonden is dat zodra je dichtbij een Carrefour winkel komt, je kaart automatisch zal worden weergegeven op het vergrendelscherm van je toestel. Via de wallet zal je bovendien ook geïnformeerd worden over de beste acties. Geen fan van alle deze snufjes? Blijf dan lekker je fysieke kaart gebruiken!