Thuis bijverdienen? Het kan met online enquetesWe zitten allemaal aan onze woningen geketend momenteel. Dit is het gevolg van de wereldwijde corona pandemie. Allemaal hebben we al bananenbrood gebakken, uitgebreid diner klaargemaakt, onszelf creatief bezig gehouden, een lenteschoonmaak gedaan, wat gefietst of gewandeld en natuurlijk heel wat series en films bekeken. Als je geen idee meer hebt wat te doen met die zeeën van tijd, hebben wij voor jou de ideale bezigheid. Je houdt je nuttig bezig en verdient bovendien nog eens een leuk extraatje. Dit kunnen unieke prijzen, cadeaubonnen of zelfs geld zijn. Heb je al gehoord van online enquêtes? Wij lijsten voor jou de 5 beste enquêtes websites op om een leuk centje mee extra te verdienen! Begin maar alvast in te schrijven.

1. Toluna

Help jij graag anderen door je persoonlijke ervaringen te delen? Geef nu je mening en help er de hele wereld mee. Door je mening te uiten beïnvloed je niet alleen enkele grote merken maar kan je er dankzij Toluna ook nog beloningen voor krijgen. Je wordt verwend met PayPal betalingen, Amazon gift cards en meer. Registreer je gratis online. Aarzel niet en geef vandaag nog je mening terwijl je er voor wordt beloond. Hoe meer je doet, des te meer beloningen je mag ontvangen! Betaald worden om te klagen, heerlijk toch?

Generated button

2. Jouw Mening

Je zit thuis en de verveling slaat toe. Wat kan je doen dat niet enkel de verveling tegengaat maar ook nog eens nuttig is? Enquêtes van Jouw mening invullen natuurlijk! De simpele en gebruiksvriendelijke enquêtes leveren je punten op, door die punten krijg je beloningen. Geen reden om niet productief te zijn tijdens deze lastige periode!
 

Generated button

3. Gfk

Tijdens deze stressvolle periode zien we ze bijna elke dag: de winkelkarren tot de rand gevuld met toiletpapier, pasta, water en blikgroenten. Ben jij zelf ook de nodige maatregelen voor de volgende weken aan het nemen voor de komende weken? Je kan er iets mee verdienen. Scan dankzij GfK je boodschappen in en ontvang een gratis geschenk! Gewoon door boodschappen te doen!

Generated button

4. Opinionworld

Het is koud, je reis werd afgelast en we zitten in een globale crisis. Reden genoeg om te klagen! Alhoewel klagen zelden wordt aangemoedigd, wordt je er bij Opinionworld voor beloond. Geef nu je ongezouten mening over je belevenissen en ontvang cadeaubonnen of tot € 1000 per kwartaal. Schrijf je gratis in, beantwoord korte enquêtes waar en wanneer je maar wil en word betaald om te zeuren.

Generated button

5. I-say

Een extra zakcentje verdienen in je vrije tijd willen we natuurlijk allemaal. En nu we meer tijd hebben dan ooit, is dit het ideale moment. Wist je dat dit eenvoudig online kan? Schrijf je gratis in bij Ipsos i-Say en verdien in een mum van tijd allerlei cadeaubonnen door je mening te geven over een waaier aan onderwerpen. Hoe werkt dat? Registreer je gratis door enkele eenvoudige vragen in te vullen en doe mee aan de enquêtes waar en wanneer je maar wil.

Generated button