123inkt: de one-stop-shop voor kantoorbenodigdheden, inkt en tonersMet ruim 4 miljoen klanten in de Benelux is 123inkt marktleider in online verkoop van inktpatronen, toners en kantoorbenodigdheden en is het een van de snelstgroeiende e-commercebedrijven van België en Nederland. Je koopt er onder andere volgende producten:

Inktcartridges en toners

Bestel goedkoop inkt met de laagsteprijsgarantie van 123inkt. Je vindt hier gegarandeerd betaalbare inktpatronen en toners van bekende merken zoals Brother, Canon, Epson en HP. Naast de originele merken, kan je ook kiezen voor het huismerk. De inktcartridges en toners van het 123inkt merk passen niet alleen perfect in jouw printer, ze zijn ook een stuk goedkoper dan het originele merk. Bovendien worden de huismerkcartridges en toners uitvoerig getest om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Daarnaast hebben de cartridges vaak meer inhoud dan de inktpatronen van het originele merk en bevatten de toners meer poeder.

Printers

Op zoek naar een goedkope printer? Ook dan vind je bij 123inkt de beste printers van topmerken zoals HP, Canon en Epson. De meest gebruikte printers zijn de inkjetprinter en de laserprinter.

Een inkjetprinter werkt met inkt en een laserprinter werkt met toner. Beide soorten printers hebben hun eigen kwaliteiten. Zo print een inkjetprinter prachtige foto’s, maar is een laserprinter razendsnel in het printen van documenten. Naast deze twee types printers kan je in de webshop ook terecht voor andere soorten printers zoals labelprinters voor het afdrukken van etiketten en 3D-printers voor eigen ontwerpen.

Printers en printer supplies voor de beste prijs

Bij 123inkt vind je altijd een geschikte printer aanbieding. Dankzij haar laagsteprijsgarantie heeft de online marktleider de scherpste prijzen van België en dat geldt ook voor haar printers. Bestel ook meteen de goedkoopste cartridges mee. Of, in het geval van laserprinters, de goedkoopste toners. Om nog goedkoper uit te komen, kan je kiezen voor het huismerk. Neem snel een kijkje op de site en ontdek bijvoorbeeld hoeveel je bespaart met een HP toner van het huismerk in vergelijking met het originele merk. Op alle huismerk inkt ontvangen klanten bovendien levenslange garantie.

Kantoorartikelen

Naast inktpatronen, toners en printers kan je op 123inkt ook terecht voor kantoorgerief. Met de juiste kantoorartikelen staat niets een productieve werkdag nog in de weg. Van diverse soorten papier en schrijfgerief tot allerhande opbergmappen en ergonomische producten om u comfortabel te laten werken. Bestel gemakkelijk alles voor jouw (thuis)kantoor in één keer en bespaar op die manier zowel tijd als geld. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 worden geplaatst, heb je reeds de volgende werkdag in huis.

Met ruim 60.000 producten ben je bij 123inkt dus altijd aan het juiste adres voor originele merkproducten en voordelige huismerkopties. En dankzij de laagsteprijsgarantie ben je altijd  verzekerd van de beste prijzen.