Krijg je speelgoed 100% terugbetaald bij FunBlack Friday, die term ken je vast wel. De dag na Thanksgiving is ook een heuse feestdag, althans voor de shopaholics. Black Friday is de Amerikaanse aftrap voor de kerstinkopen. In Amerika zorgt deze koopjesdag voor propvolle winkelcentra! Waarom? Omdat je op deze vrijdag ongeziene kortingen en promoties kan terugvinden bij alle winkels. Gelukkig is de gekte ook overgewaaid naar ons land. En net zoals vele andere winkels in België, doet ook Fun mee aan deze heuse koopjesdag.

Moet jij nog Kerst en/of Sinterklaas inkopen doen? Er is geen beter moment dan nu! Door de Black Friday promoties kan je je slag slaan. Want Fun komt met een ongeziene aanbieding!

100’en producten 100% terugbetaald

 Bij Fun worden verschillende toppers nu 100% terugbetaald, geloof het of niet. Indien je in de online shop van Fun, één van de deelnemende producten koopt, krijg je een bon voor het aankoopbedrag. Dit wil dus zeggen dat je eigenlijk helemaal niks uitgeeft.

Bijvoorbeeld: Je kind zeurt al lang om een Lego City bouwset t.w.v. € 99,99, aangezien dit een Black Friday product is bij Fun, krijg je na je online aankoop een bon voor € 99,99. Hiermee koop je wat je wil en kan je dus voor kerst je kind verrassen met een bijkomend cadeau t.w.v. € 99. Win, win situatie dus!

Natuurlijk zijn er wel enkele voorwaarden. Zo geldt de actie enkel in de online shop. De winkels zijn namelijk momenteel nog altijd gesloten. Je zal dus dienen te bestellen op www.fun.be. Je beschikt over de mogelijkheid om je aankopen thuis te ontvangen of deze op te halen via click & collect.

Ook is het niet mogelijk om de verkregen bon te gebruiken om cadeaubonnen te kopen. Je dient dus effectief iets aan te kopen op de Fun website. Van speelgoed tot bureauartikelen en decoratie tot wonen en school! Je vindt allerlei artikelen bij Fun.

Beschik je over een restbedrag na je tweede aankoop? Dan kan je deze niet laten uitkeren in waardebonnen of geld. Is je shoptegoed hoger dan het aankoopbedrag? Dan blijft de restwaarde op je Fun account gelden voor de afgesproken periode. Indien de restwaarde onvoldoende is, kan je bijbetalen met een gekozen betaalmiddel.

Merk op dat de actie enkel geldig is van 26/11 t.e.m. 30/11/2020. Sla snel je slag en wacht niet te lang want, OP = OP

Generated button