AVEVE Winkelfolder

Op zoek naar de aanbiedingen van AVEVE?

AVEVE specialiseert zich in basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Ze bieden de klant een volledig gamma producten aan met keuzemogelijkheden op vlak van merken, prijsniveaus en verpakkingen. Je kan er onder andere terecht voor barbecues, tuingereedschap, planten en zaden, voeding voor dieren, bakingrediënten, brood, gebak, glutenvrije producten en nog veel meer.

De medewerkers van AVEVE staan steeds voor je klaar indien je vragen of advies nodig hebt. Er liggen ongeveer 250 winkels van AVEVE verspreid over heel België. Je vindt er dus altijd wel eentje in je buurt. In Vlaanderen zijn de winkels van AVEVE intussen niet meer weg te denken voor iedereen met groene vingers.

Ook staat AVEVE bekend om de aanstekelijke slogan “Tuin, dier & bakplezier”, die perfect samenvat waar de winkel voor staat. Je vindt er namelijk alles om jouw tuin helemaal spik en span te maken, maar ook voor producten voor jouw huisdieren kan je er terecht. Van voer tot bouwmaterialen voor bijvoorbeeld een kippenren, konijnenhok of een mooie mand voor jouw kittens.AVEVE – Winkelfolder

De folder van AVEVE verschijnt ongeveer 1 keer per maand. Je kan hem online bekijken of je kan hem ook terugvinden in de winkels van AVEVE. Via de nieuwsbrief van AVEVE kan je per mail op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen. Hiervoor kan je je eenvoudig online inschrijven.

AVEVE – Aanbod en wat je er kan vinden

AVEVE heeft twee winkelformules: AVEVE en AVEVE plus. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor de grote AVEVE winkels. Je vindt in beide winkels evenveel kennis van zaken, alleen heeft AVEVE plus een groter gamma. Ze bieden bijvoorbeeld ook tuinmeubelen, barbecues, gazonmaaiers en planten aan.

In de AVEVE-winkels kan je terecht voor een iets minder uitgebreid gamma in de afdelingen gazon en tuin, voeding en verzorging van dieren, alles om thuis te bakken en planten te verpotten. Ook voorzien de medewerkers je hier van professioneel advies.

Naast de gewone consument kunnen ook land- en tuinbouwprofessionals terecht bij AVEVE. Ze kunnen er onder andere veevoeding en teelten aankopen.

In de winkels van AVEVE kan je de AVEVE-kaart aanvragen. Met deze kaart kan je punten sparen en van kortingen genieten. Ben je eenmaal in het bezit van deze kaart, dan kan je online een AVEVE-profiel aanmaken. Via dit profiel krijg je advies op maat in je mailbox, kan je een eigen dier- en bakprofiel aanmaken, kan je recepten verzamelen in je receptenboekje, een boodschappenlijstje aanmaken en krijg je altijd een mooi overzicht van je puntensaldo.

Op de website van AVEVE vind je heel wat tips en informatie terug over alles wat met tuin en dieren te maken heeft en ook heel wat recepten.

AVEVE organiseert ook heel wat workshops waar je je online voor kan inschrijven. Via je postcode kan je zien welke activiteiten er in jouw buurt plaatsvinden. Je kan kiezen uit heel wat thema’s zoals bakworkshops, kruidenworkshops, barbecueworkshops en nog veel meer. Een aantal van deze activiteiten zijn betalend, maar aan heel wat van de workshops kan je ook gratis deelnemen.

AVEVE – Geschiedenis van de winkel

AVEVE is een Belgische bedrijvengroep die vooral actief is in de land- en tuinbouw. AVEVE is marktleider in het leveren van goederen en diensten, zoals veevoer, maar heeft ook de grootste keten tuincentra voor particulieren van het land. Ze maken deel uit van de Belgische Boerenbond. De groep bestaat tegenwoordig uit twee holdings, namelijk AVEVE nv en Cobelal nv.

Aveve Aanbod Binnenkant Winkel

Onder AVEVE nv vallen de bedrijven die met distributie, veevoeding en land- en tuinbouw te maken hebben. Onder Cobelal nv vallen de bedrijven uit de voedingsindustrie, engineering en IT en de sector van de land- en tuinbouwmachines.

De oorsprong van het bedrijf lag in het oprichten van een Verbruikscommissie door de Boerenbond in juli 1891. Het doel van deze Verbruikscommissie was het bijstaan van de lokale gilden in gezamenlijke aankopen, maar al gauw liepen de bestellingen via de Vebruikscommissie. Een beroepsvereniging zoals de Boerenbond mocht echter geen commerciële activiteiten uitoefenen, dus richtte men een aparte Naamloze Vennootschap op, de Aan- en Verkoopvenootschap of AVV.

In het begin van de 20ste eeuw werden hier en daar in Vlaanderen enkele magazijnen in gebruik genomen. Het was vooral vanaf de jaren 20 dat de AVV sterk groeide, met de ingebruikname van een groot aantal magazijnen, molens, een eigen veevoederfabriek, olieslagerij en de overname van enkele veilingen.

In 1976 werden de aankoopafdelingen losgekoppeld van de Boerenbondstructuur om ze in de jaren 1990 om te vormen tot de huidige klantenkringen van AVEVE. Enkele jaren later werd de naam dan ook gewijzigd in AVEVE.

Vandaag is de groep AVEVE met een 60-tal werkmaatschappijen actief in België en de omringende landen.