Albert HeijnZo, je bent dus op zoek naar de folder van Albert Heijn?

Zoek niet verder!

Bij Albert Heijn kan je niet alleen terecht voor de lekkerste producten uit Nederland, maar ook voor een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle alledaagse producten.

Albert Heijn won de laatste jaren enorm aan populariteit op de Belgische markt. Niet verwonderlijk, gezien het lekkere aanbod aan stroopwafels, De Ruyter hagelslag, vla en nog veel meer. Daarbovenop kan je er Belgische kwaliteitsproducten als goed bier en de heerlijkste chocolade terugvinden.

Albert Heijn aanbiedingen van de week
Albert Heijn aanbiedingen van vorige week


Albert Heijn – Winkelfolder

De beste promoties en bonussen vind je in de wekelijkse bonusfolder. Alle kortingen zijn geldig van maandag t.e.m. zondag en worden in de winkel aangeduid met een oranje kaartje. Je kan dus altijd profiteren van lage prijzen op een breed aanbod. Albert Heijn zorgt er ook voor dat er elke week nieuwe leuke en lekkere producten in promotie staan, zodat jij optimaal kan profiteren.

Albert Heijn – Aanbod en diensten

Bij Albert Heijn kan je terecht voor al je dagdagelijkse producten. Naast Belgische producten en A-merken vind je er ook een ruim assortiment eigen merken. Zo heb je AH Huismerk, dat telkens getest wordt door de consument. Zo komen enkel de beste producten in de winkel terecht.

Je hebt ook de artikelen van AH BASIC, Albert Heijn’s eigen merk dat alledaagse producten aanbiedt aan de laagste prijs. Door het rechtstreekse contact met leveranciers en de grootschalige aankoop van artikelen, kan de keten toch de laagste prijzen bieden zonder aan kwaliteit in te boeten.

AH Biologisch is een huismerk met 500 biologische producten aan lage prijzen. En de AH Excellent-producten werden gecreëerd om de klant extra te laten genieten. Voor iedereen heeft de keten wel een merk dat helemaal bij zijn of haar wensen en voorkeuren aansluit.

De openingsuren van Albert Heijn zijn bijna allemaal van 12u t.e.m. 20u. Sommige winkels zijn ook open op zondagen. Je kijkt best even na op de website wanneer jouw AH open is zodat je zeker niet voor gesloten deuren staat. 

Als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, kan je jouw boodschappen laten klaarzetten en ophalen wanneer het jou past in een Pick Up Point. In België heb je 3 Pick Up Points: in Wilrijk, Gent en Kontich. Daar staan de teams klaar met jouw artikelen, houden ze gekoeld bij en helpen ze mee in jouw auto te zetten. Zo verlies je geen tijd op drukke dagen!

Als trouwe Albert Heijn klant, kan je ook best de bonuskaart gaan halen. Deze kaart biedt een hoop voordelen en geeft je extra kortingen op bepaalde producten. De ‘van/voor’-kortingen kan je ook enkel krijgen met deze kaart. In elke Albert Heijn winkel kan je je gratis kaart ophalen. Zeker doen als je optimaal wil profiteren van de laagste prijzen.

Albert Heijn – Geschiedenis van de winkelketen

Ondertussen kan je al 130 jaar bij Albert Heijn gaan winkelen. In 1887 werd een klein kruidenierswinkeltjes overgenomen door Albert die er een groot succes van maakte. Op 60 jaar groeide het winkeltje van 12m² naar een groothandel van 340m². De supermarkt heeft nu een volwaardig aanbod, en verkoopt alles van droge voeding tot verse groenten en vlees.

Om de klanten nog meer te kunnen bieden, werd in 1998 de bonuskaart aangekondigd. Hiermee krijgen trouwe klanten nog meer kortingen op de al lage prijzen.

Sinds 2011 bestaat Albert Heijn ook in België. De eerste winkel ging open in Brasschaat. Ondertussen bestaan er al 40 filialen in ons land. In Nederland zijn dat er ondertussen al 850.