Action Online WinkelfolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van Action?

Action staat voor een bijzonder ruim aanbod aan uiterst lage prijzen. Ze verkopen meer dan 6000 verschillende producten waarvan 1500 artikelen een prijs hebben onder € 1. De winkels van Action zijn dan ook enorm populair bij mensen die graag op hun budget letten.

Een derde van de artikelen behoren tot het vaste aanbod van Action. Er worden verschillende A-merken verkocht zoals Coca-Cola, Coral, Dove, Philips, Axe, Pattex, Mars, Haribo, Ferrero, Vileda en Bic. Daarnaast worden er ook een groot aantal huismerken verkocht zoals Subliem, Blinq, Spectrum en Werckmann.

Action aanbiedingen van de week
Action aanbiedingen van vorige week


Action – Winkelfolder

Action Aanbod Winkelfolder

Action brengt iedere week een nieuwe reclamefolder uit. Je kan hem regelmatig terugvinden in de brievenbus en je kan hem ook online bekijken. De folder is geldig vanaf woensdag tot dinsdag de week erna. De actiefolder bevat alle beste aanbiedingen van die week, waaronder textiel, speelgoed, decoratie en snoep met opvallend hoge kortingen en lage stuntprijzen. In de winkels van  Action zijn de producten reeds laag geprijsd, maar in de folder worden de artikelen dikwijls nog goedkoper aangeboden. Naast de wekelijkse reclamefolder, brengt Action ook speciale folders uit met de feestdagen.

Via de website van Action kan je je inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Daarin word je per mail geïnformeerd over de laatste acties en de nieuwste producten.

Action – Aanbod en wat je er kan vinden

De prijzen liggen een stuk lager dan in andere winkels omdat Action grootschalig inkoopt bij enkele honderden leveranciers. Daarnaast wordt er ook bespaard doordat Action kiest voor voordelige winkellocaties en er wordt niet geïnvesteerd in dure marketing of reclame. Ieder kostenvoordeel dat Action op die manier realiseert, wordt doorgegeven aan de klant. De prijzen van de artikelen worden daarom niet afgerond omdat elke cent telt.

Naast de vertrouwde producten, komen er elke week 150 nieuwe artikelen bij. Op die manier is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. De combinatie van het ruime aanbod met steeds wisselende producten tegen voordelige prijzen zorgt voor een grote binding met de klant. Het is steeds spannend om te zien welke nieuwe artikelen er in de winkel liggen en klanten kunnen met hetzelfde budget bij Action meer besteden. Voor veel artikelen moet je er wel snel bij zijn, want op is op.

Het ruime assortiment van producten is verdeeld over twaalf categorieën: verzorging, decoratie, doe het zelf, tuin & outdoor, food & drink, was & reiniging, huishoud & inventaris, linnengoed, kantoor & hobby, spel & ontspanning, fashion, fun & multimedia en dieren. De winkels worden elke dag bevoorraad vanuit een van de vele distributiecentra van Action. Je vindt er dus altijd wat je zoekt.

Action – Geschiedenis van de winkelketen

Het eerste winkeltje van Action kwam tot leven in 1993 te Enkhuizen in Nederland. Het assortiment was toen ook al zo laag mogelijk geprijsd. Volgens dit succesvolle concept breidde Action zijn winkels snel verder uit en tegen 2002 waren dat er al 94.

In 2004 werd de eerste winkel in supermarktconcept geopend met winkelkarren en kassa’s met lopende band. Nieuwe winkels kregen vanaf dat moment een oppervlakte van minstens 800 m2. De reeds bestaande winkels werden ook volgens dit concept omgebouwd.

In 2005 ging Action voor het eerst internationaal met de opening van een winkel in België. In 2009 en 2012 volgden ook Duitsland en Frankrijk. Om deze groei te faciliteren werd de capaciteit van het distributiecentrum uitgebreid naar 100.000 m2.

In 2011 werd Action overgenomen door investeerder 3i. Door deze overname kreeg Action nog meer kansen om verder uit te groeien in zowel binnen- als buitenland. In datzelfde jaar ging ook de fanpagina van Action online op Facebook. Deze pagina werd opgericht door een van de klanten van Action. Op de pagina worden bijna dagelijks nieuwe creaties getoond met goedkope Action producten. Je kan er dus steeds terecht voor inspiratie. In 2014 had de pagina reeds 150.000 likes.

Vandaag de dag zijn er meer dan 800 winkels van Action in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk.