Richt je eigen kantoor in met de office planner van SKEPP


Niets blijkt zo belangrijk te zijn voor werknemers als een inspirerende werkomgeving. Studies hebben namelijk aangetoond dat de kantoorinrichting een directe impact heeft op de productiviteit. Niet alleen leidt een fris interieur tot een betere focus en resultaten, het versterkt op lange termijn ook het bedrijfsimago. Daarom doen veel organisaties en kantooreigenaren tegenwoordig beroep op de office planner van SKEPP, een handige online tool waarmee je in luttele minuten je eigen droomkantoor ontwerpt.

Design je eigen kantoor

Open de online module en selecteer daarop een kantoorruimte met representatieve afmetingen. Op basis hiervan kan je beginnen met het ontwerp van je eigen kantooromgeving. Naast een groot aanbod aan eigentijdse meubels vind je in de linkerkolom ook unieke producten terug. Van pingpongtafels en loungesets tot geïsoleerde meeting boxes, de keuzemogelijkheden zijn oneindig. Decoreer naar hartelust door de items naar hun gewenste positie te slepen. In het menu aan de rechterkant krijg je vervolgens een simulatie van de totale kostprijs.

Tevreden van het eindresultaat? Vraag dan een gratis offerte aan door op de knop rechts onderaan in het menu te klikken. Vul vervolgens je contactgegevens in en ontvang binnen afzienbare tijd een prijsofferte op maat. Schrikt de totaalprijs je niet af, en dat zal hoegenaamd niet het geval zijn, dan kan je meteen een bestelling plaatsen in de webshop.

Bestellen en betaalmethodes

Hierbij kan je kiezen tussen verschillende betaalmethodes. Als klant heb je de keuze tussen een huur, huurkoop en koop. In het geval van een huur leg je maandelijks een vast bedrag op tafel. Dit heeft als grote voordeel dat beschadigde meubelstukken kosteloos vervangen worden. Bovendien zorgt de algemene flexibiliteit van deze module voor gemoedsrust onder investeerders. Je kan ook opteren voor een huurkoop. Dit betekent concreet dat je eigenaar wordt van de inboedel zodra je de volledige som afbetaald hebt. Je hebt daarbij de keuze om dit bedrag af te betalen in schijven. 12, 14 of zelfs 60 maanden? Voor SKEPP is geen enkele mogelijkheid te gek. Daarnaast geniet je ook van 2 jaar garantie en hoef je vooraf geen investering te doen.

Ben je kapitaalkrachtig genoeg om het volledige bedrag meteen op te hoesten? Dan is een definitieve koop de aangewezen betaalmethode. Je wordt hierdoor meteen eigenaar van alle meubelstukken. Daarnaast geniet je, net zoals bij huurkoop, van 2 jaar garantie. Bovendien kan je zelfs opteren voor een mix tussen huurkoop en koop, al neem je voor deze formule best rechtstreeks contact op met de adverteerder.

Leveringstijd

Artikelen die voorradig zijn kunnen door SKEPP binnen een termijn van één week geleverd worden. Voor producten die uit stock zijn kan deze termijn oplopen tot acht weken. De exacte levering vindt plaats op basis van onderlinge afspraken. In het geval dat een product beschadigd is, is het aangewezen om contact op te nemen met de aanbieder via [email protected].

Kantoor te huur Antwerpen! Neem razendsnel een kijkje in de online catalogus van SKEPP!