Dit zijn de beste computerdeals van het moment


Wanneer je een nieuwe pc of laptop wilt gaan kopen heb je ontzettend veel opties. Vooral wanneer je een laptop gaat kopen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je wilt natuurlijk dat je nieuwe laptop alle functionaliteiten bevat die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Daarnaast is het ook erg handig als je laptop snel werkt. Je wilt natuurlijk niet constant hoeven wachten wanneer je op internet zit. We hebben een aantal goede deals voor je op een rijtje gezet zodat je de beste keuze kunt maken.

Macbook

Natuurlijk beginnen we met de Macbook. Volgens vele is dit de perfecte laptop. De laatste jaren heeft de macbook zich constant bewezen. Ook al is het een flinke investering, het is de prijs zeker waard. Voor sommige mensen kan het wel even wennen zijn als je overstapt op een macbook. Het werkt namelijk net even iets anders dan Windows. Gelukkig werkt het ontzettend handig op het moment dat je er een tijdje mee werkt en alles door hebt.

Asus Zenbook

De Asus Zenbook lijkt een beetje op een Macbook. Een Macbook heeft naast de functionaliteiten natuurlijk ook een erg goed design. De Zenbook is een soort Macbook maar dan van Windows. Er zijn veel laptops die net zo goed werken als een Macbook. Wat de Zenbook onderscheid van deze laptops is dat de Zenbook ook een erg mooi design heeft net als bij de Macbook. Het werkt ontzettend snel en makkelijk en het is de perfecte laptop voor als je veel onderweg bent en overal wilt kunnen werken. Hij is licht, dun en start altijd heel snel op.

Lenovo IdeaPad

Ook de IdeaPad van Lenovo is een goede keuze. Door de i5 processor heb je altijd een laptop die snel werkt. Een erg goede laptop die door veel mensen voor hun werk wordt gebruikt. Het design van de IdeaPad is misschien iets minder dan die van de Macbook of Zenbook maar de functionaliteiten zijn erg goed. Een ander bijkomende voordeel is dat de Lenovo IdeaPad een stuk goedkoper is dan de Macbook en de Zenbook.

Drie laptops die bij veel mensen in de smaak vallen. Iedere laptop heeft natuurlijk zijn eigen plus en minpunten maar over het algemeen zit je met alle drie goed. Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan wat je budget is. De Macbook is natuurlijk een stuk duurder dan de IdeaPad en de Zenbook zit hier weer tussenin.